Contact: T: 010 477 31 01 - E: info@onduty.nl

Over OnDuty

Van een sterk Bedrijfslogo tot een complete Campagne!

MISSIE

Telkens in staat zijn te verbazen, emotioneren, het onderscheid maken. De denkers en doeners van OnDuty veranderen denkbeelden, koopgedrag en laden jouw merk. Wij zoeken creatieve wegen. Effectieve middelen zetten we zowel online en offline als via social media in. Onze ‘Action Heroes’ zijn nergens bang voor. Met oog voor detail, budget en conform afspraak zorgen wij dat de opdracht wordt uitgevoerd. Je hoeft maar te gillen en we zijn er!

VISIE

Als professionals halen wij het uiterste uit onze kracht, kennis en kunde in co-creatie met onze opdrachtgevers en partners en benutten de synergie daartussen. Al onze inspanningen zijn afgestemd op de doelstellingen en ambities van onze opdrachtgevers. Op basis van creativiteit werken wij doordacht en resultaatgericht, enthousiast en pro-actief aan een consistente relatie met zowel opdrachtgevers als leveranciers.

ERVARING

OnDuty heeft meer dan 20 jaar ervaring. Onder de naam Hoek & Havenaar Productions werkten wij tot 2013 voor zeer gevarieerde opdrachtgevers. Nu werken wij met dezelfde passie voor dezelfde opdrachtgevers maar met een ‘andere’ aanpak! Per project schakelen wij onze ‘Action Heroes’ in. Gespecialiseerd voor die specifieke klus. Hierdoor kan OnDuty elke opdracht aan voor een zeer aantrekkelijke prijs!

OnDuty Showreel

Concept – Design – Animatie – Motion Capture… and More!

Wij bieden de juiste Discipline voor een perfect Resultaat!

Concept

Herkenbaar, verrassend, humor, en vernieuwend zijn belangrijke eigenschappen van een creatief concept. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij succesvolle concepten die aansluiten bij de organisatiestrategie. Een succesvol concept is meer dan alleen een origineel idee. Het idee moet werken! Dankzij een intensieve samenwerking van creativiteit, technologie en business dragen wij bij aan het succes van onze opdrachtgevers!

Design

De ontwikkeling van een nieuw logo, het vormgeven van een complete huisstijl of de creatie van flyers, folders, brochures, posters, advertenties, kranten, magazines, autobelettering, gevelreclame, zeildoeken… alles valt of staat met een professionele vormgeving die aansluit bij het bedrijf of product. Wij werken met zeer creatieve vormgevers die elk een eigen stijl hebben. Wij zullen er altijd voor zorgen dat deze stijl perfect past bij het product en/of dienst.

DTP

Natuurlijk worden alle door ons gemaakte creaties perfect opgemaakt en houden we rekening met de verschillende informatiedragers die ingezet worden. We rekenen interessante prijzen voor de DTP en zorgen dat onze drukkers en printers kwaliteit kunnen afleveren. Naast de DTP verzorgen wij ook de verdere begeleiding van het drukwerk. Doordat wij met vaste drukkerijen prijsafspraken hebben gemaakt kunnen wij een zeer concurrerend voorstel doen.

Fotografie & Film

Met een eigen fotostudio is het bijzonder praktisch om de webshop die wij voor je bouwen meteen te vullen met schitterende productfoto’s. Ook als je een bedrijfsfilm wilt laten maken voor op je website kun je bij OnDuty terecht. Videomarketing wordt steeds belangrijker. Wij realiseren korte films van je bedrijf of product. Wij werken met HD camera’s en de nieuwste software om de content  extra te bewerken en te monteren.

Web Development

Effectief en praktisch communiceren! Effectief communiceren met klanten, doelgroepen, relaties. Aan die doelstelling moet een website positief bijdragen. Dat vraagt om een heldere structuur, relevante en actuele content en slimme interactiemogelijkheden. OnDuty beschikt over de kennis en kunde om dergelijke websites te bouwen. Onze websites en webshops bieden wij met een geschikt Content Management Systeem aan.

Illustraties & Animaties

De realiteit benaderen, en waar het even kan overtreffen. Dat is het doel dat we onszelf stellen, wanneer we aan de slag gaan met het inzetten van 3D visualisatie. Een artist impression van een verpakking, het visualiseren van een woning, het ontwikkelen van een 3D character of het compleet bouwen van een virtueel vakantiepark. Alles is mogelijk. OnDuty is niet alleen gespecialiseerd in Artist Impressions maar ook in 3D animaties.

Motion Capture

Wij verhuren als enige in Nederland een Motion Capture systeem om bewegingen op te nemen. Met dit systeem is het een stuk eenvoudiger om 3D animatie voor verschillende doeleinden snel en perfect te realiseren. Samen met een van onze operators maak jij je wensen op het gebied van character animatie in zeer korte tijd werkelijkheid. Je kan voor de opnames gebruik maken van onze studio, of op een gewenste locatie opnemen.

Digitale Presentaties

OnDuty bedenkt en ontwikkelt content voor professionele presentaties. Hierbij kan je denken aan een bedrijfspresentatie, promotie van een product, demo, etc. Een presentatie op CD of DVD heeft veel uitstraling voor je klanten. Maak zelf een simpele PowerPoint presentatie en laat hem door ons pimpen! We werken met de nieuwste software om alles uit de kast te halen! Indien gewenst kan OnDuty je bijstaan tijdens het zenuwslopende presentatiemoment. Goed om te weten toch?

Signing

Een goede presentatie is onmisbaar als je deelneemt aan een beurs, tentoonstelling of congres of als je een evenement organiseert, zoals een receptie of een product-presentatie. Je wilt iets neerzetten waarmee je je onderscheidt en dat lang in de herinnering blijft. OnDuty kan de perfecte omgeving creëren van ontwerp tot realisatie voor zo’n presentatie. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde Standbouwbedrijven en bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van Signing.